Čistka R1

Rád bych upozornil na nadcházející čistku, která pravděpodobně proběhne v R1. V R1 jsou momentálně schopní lidé, jistě se najdou nějaké rezervy u většiny z nás, někteří mohou například jistě zvednou své DPS atp. To už je ale také ve Vašem zájmu, abyste na tom zapracovali a pomohli tak celkému raidu.

Čistka by nám ale měla jasně ukázat, kdo hraje a kdo NE. Neni tu nikdo, koho bych nějak hnal pryč, protože na raidování nemá, ale co se aktivity týče, tak to je u některých naprosto příšerné.

Z hráčů co jsou ohrožení sem nikoho psát nebude. za A - oni sami dobře vědí a za B - Domluvím se s nimy sám popř. to s někým ještě prokonzultuju. Každopándě pár takových jedinců tu je a pokud se aktivita nezlepší, může se to řešit několika způsoby - buď domluvou (řešení a možností tu je spousta) a pokud někdo nebude komunikovat, tak následuje kick z R1. Raidujeme abychom někam konečně pokročili a ne aby se sem chodilo když náhodou je čas. Jsou věci, které zkrátka mají přednosti před hrou a není problém se domluvit. Pokud ale hra někoho nebaví a není schopen to říct narovinu stylem "Nebaví mě to, nerad chodim na raidy a přemlouvam se abych se logl do hry" tak bohužel bude odejit. Není problém prostě napsat mi o omluvenky na 3, 5, 10, 20dní. A dát si pauzu od raidování.

Díky všem za přečtení, Agrael.