Sázková kancelář Tip-Angels pravidla

 

Zatímco co házíte na stěnu rajčata, skupujete tasery a dáváte earthshocky, vydáváte ze sebe různé pokřiky ze hry, nespíte, téměř ste si vytrhali vlasy, máte deprese a okusujete si nehty nedočkavostí, až se zase potkáme ve hře, Agrael aniž by se musel namáhavě opíjet přichází s novým eventem, který znamená naprostý průlom v této oblasti! Otevírá se sázková kancelář "Tip-Angels"! Zatím je celý event neodzkoušený, ale abychom si všichni zkrátili čekání, než se páni admini uráčí obtěžovat a mít dobrou náladu, aby nám pustili server, tak je pro Vás připraveno zahřívací kolo! Pravidla eventu jsou zatím sepsána na webu. Počítejte s nedostatky, počitejte s nedomyšlenými věcmi, ale počítejte taky se spustou zábavy při čekání na spuštění serveru - návštěvnost webu je daleko vyšší když je server offline, protože každý kdo teď nemůže hrát WoW na Ice se snaží alespoň se ke hře nějak přiblížit. Pokud máte nějaké dotazy ohledně eventu, piště rovnou sem na FB, nebo piště do chatu na webu (do chatu na hlavní stránce!!!) NE že to budete psát přímo do sázek, tam to rovnou mažu. Všechny informace jsou na www.archangels-guild.webnode.cz. Takže než mě odsoudíte, všichni se nadechněte a zamyslete se a zkuste hazard! Už se těším na Vaší nikdy netonoucí kritiku! :-D

 

 

Tvůrce eventu: Agrael

Event master: Agrael, Rastyxina

 

Toto je první event svého druhu! Je jen na Vás, jak moc do eventu půjdete, kdy do eventu půjdete a zda ho vyhrajete, nebo naopak finančně podpoříte banku. Tento event je řízen Guild Masterem a bankéřem, výhry jsou vypláceny z guild banky, Vaše sázky jsou zase placeny do banky. Nemusíte se o finanční stabilitu banky bát (většina se jistě nebojí a těší se, až si na její úkor natluče vlastní kapsy), event je řízen tak, abychom guild banku výrazně neohrozili. Cílem eventu je hlavně pobavit!

To co momentálně vidíte je demoverze toho co jsem vymyslel.

 

Zatím řeknu toto:

Tento nápad je zde zatím na zkušební dobu.

 

Pravidla sázení jsou jednoduhá. Bude vytvořena tabulka, kam bude zapsán každý, kdo si vsadí v dané oblasti. Každá z oblastí, ve kterých si budete moci vsadit bude mít svou přehlednou tabulku, ve které bude zapsán vždy Váš nick, kurz a věci, které budou k tématu. Jediné co potřebujete je umět se orientovat v tabulkách (pro ty co chodí raidy to nebude problém).

KURZY SÁZEK SE BUDOU MĚNIT POKUD SI VSADÍTE DÉLE. ČÍM DŘÍVE VSADÍTE, TÍM VYŠŠÍ JE KURZ A TÍM VÍCE GOLDU MŮŽETE VYHRÁT!

Vysvětlení:

 - Přijde Agrael 17.12.2013 a vsadí na možnost 13, kde kurz 17.12.2013 je 1:6

- Přijde Rastyxina 18.12.2013 a vsadí na možnost 13, kde kurz 18.12.2013 je stále 1:6

- Přijde Fisch, který vyčkával co se stane a vsadí si až 23.12.2013 - V té chvíli už kurz u možnosti 13 bude ale činit pouze 1:3.

Zamezí se tak "vyčůranosti".

Další informace budou doplněny později.

 

TOTO JE VZOROVÁ SÁZKA, SÁZKU PIŠTĚ STRUČNĚ, ALE ABY BYLA K POCHOPENÍ! JINAK VÁM NEBUDE ZAPOČÍTÁNA!
PRAVIDLA:
1. Napište svůj nick ve hře/postavu na kterou Vám zašleme případnou výhru a napiště název "Sázkové oblasti" kam sázíte - název je vždy název článku.
2. Napiště možnost, kterou chcete zaškrtnout (může jich být více, ale dbejte na maximální částku, pokud Vaše sázka přesáhnte tuto hranici, bude Vám vsazeno automaticky maximum!
3. Napiště kolik goldu vsázíte! (Pokud vsázíte na více možností a na každou možnost chcete vsadit jinak, sepište to přehledně)!
4. Minimální sázka pro každou oblast je 100g, pokud pravidla v dané oblasti nehovoří jinak! Maximální sázka je v každé sázkové oblasti upřesněna a je individuální!
5. Hned jak bude Vaše sázka zpracována, Vaše jméno se objeví v tabulce v dané sázkové oblasti (článku), takže si můžete ověřit, že už je Vaše sázka zařazena na seznamu!

Všechny tyto pravidla respektujte. Toto je zatím jen provizorium a pravidla budou později sepsána v samostatné sekci v Tip-Angels a přehledněji!


Takže všem hodně štěstí do sázení a bavte se!
Agrael