Server Offline a Vánoce za dveřmi

Vzhledem k neúspěchu při testování RAM server v pátek 13.12.2013 nenaběhl.

 

Teu » 14 pro 2013, 12:06
Protože mi chodí hrozně PM, kde se mi snažíte radit, co a jak dál, tak vás žádám, nedělejte to, vím dobře, jak postupovat a jak to řešit.

V tuhle chvíli ještě testuju MB, jesti není problém na její straně a pokud bude MB v pořádku, spustíme server se stávající kapacitou 16GB RAM, než se vyřídí reklamace a než se nové RAM opět otestují. Nicméně o víkendu nic nestihnu, nehledě na to, že se nedostanu do serverovny, takže server bude o víkendu určitě offline.

 

V důsledku této nové aktuální informace se zase pozměnil kalendář pro R1 (pokud existují změny v R2, doplnit je může jedině tak Raid Leader). Co se týče Raidu 1, tak kalendář v sekci PvE je aktuální a dá se na něj spolehnout (v případě, že server už bude online tak jak má a nenastanou další komplikace). Tohle ID už bude málo času, aby se něco stihlo progressovat, takže odběhneme rychle raidy, které jsou psané v kalendáři, pokusíme se co nejvíce přiblížit na Weakly Valor Cup a tím zřejmě končíme.

Následující 2 ID budou vzhledem k Vánočním svátkům a Novému roku stát co se raidování týče taky za prd, takže progress bude znovu minimální. Kalendář je naplánovaný i na tyto dva týdny a znovu se na něj můžete s jistotou spolehnout.

Běžný raidovací kalendář pro R1 začiná 1.1.2014, kdy by nás už nemělo nic zaskočit a vše by se mělo vrátit zpět do běžného života.

 

Agrael