Upozornění

Vstupem do dalšího ID vstupují v platnost pro R1 jiné pokuty.

1. Pokud někdo nedorazí na raid aniž by o tom dal nějak vědět (Ideální je omluvenka na webu v sekci R1, popř. FB), což nikoho nezabije a je to ozázka 1 minuty. - Pokuta 700g za Důležitý Raid (žlutý raid). Pokuta 1000g za hlavní raid (červený raid). "Zelené Raidy" a Jiné akce jsou bez pokutování.

Tyto pokuty se zavádí z jedhono prostého důvodu - Né každý si uvědumoje, že pokud nedorazí na raid, ničí tak zábavu a hru ostatním osmi, devítí lidem, kteří počítají s tím, že hráč dorazí a ono nic. Pokuty jsou poměrně vysoké, nicméně napsat, že nedorazíte na raid není až takový problém a napsat komukoliv cokoliv, aby se o tom prostě vědělo, to může každý. Až tohle bude fungovat, pokuty bude možné zrušit.

2. Být AFK před bossem je možné po domluvě s raidem. Pokuta za AFK se domlouvá s celým raidem a je ve výši 500g. To znamená, že celý raid bude posuzovat, jestli si člověk pokutu zaslouží, nebo ne. Afkování při trashi se většinou toleruje.

 

Všechny tyhle pokuty jsou zavedeny, aby raid začal šlapat naprosto bez problému a pokud bude vidět jen trochu snahy ze strany každého člena, pokuty nemusíte platit vůbec, protože to co je po každém členovi žádáno není nic extra oproti jiným raidům / guildám. Takže se nad tím jen trochu zamyslete. Pokuty jsou za věci, které by měli být zamozřejmostí a většiny členů se ani nedotknou.

Pokud k tomu někdo něco bude chtít říct, tak se se mnou domluvte na TSku třeba před raidem. Rád o tomto tématu budu diskutovat, nicméně mít na talíři neustále něco ohledně R1, to si prostě vyžaduje nějaký zásah - ten teď přišel.

 

Agrael