Weekly Forum #6

Začneme největší novinkou minulého týdne ze světa World of Warcraft a to je odhalení nového datadisku, který ponese jméno "World of Warcraft: Legion". V nové expanzi se podíváme do nové lokace na ostrovy "Broken Isles", zahrajeme si za novou class "Demon Hunter", budeme moci získat legendární zbraně jako Doomhammer, Ashbringer a Frostmourne ( ne přímo Frostmourne, ale reforgnuté jeho zbytky). Pokud chcete vědět víc, tak se můžete podívat na tento TRAILER nebo CINEMATIC a v neposlední řadě officiální stránky Blizzardu, zapojit se do konverzace o novém datadisku také můžete na fóru v tomto vlákně.

Na fóru samotném se hlasuje o tom, jestli by se měl povolit twinkům (lidem s pozastaveným expením) vstup do BG s lidmi, co expí. Váš názor a hlas můžete napsat ZDE. Také se objevil rychlý update ohledně WoE a HoT, ve kterém jsme se dozvěděli, že HoT je 100% hotové a čeká se na WoE, které je zhruba na 90% done, ale jelikož v tomhle vedru se nikomu u PC být nechce ,tak se nedivím, že si ještě počkáme. Dále bych vás všechny poprosil, abyste prošmejdili web Icu a našli chyby, nebo informace, které jsou zastaralé, a napsali to buď tady do komentáře nebo na fóru do topicu, který založím. Je to to nejmenší, co můžete udělat, a pro nově příchozí hráče to bude lepší, když web nebude zastaralý.

Karlnator

Diskusní téma: Weekly Forum #6

Reakce

Trvalo mi teda nez sem se tim vlaknem prokousal, protoze to je celkem pro zdatne ctenare kdyz kazdy musi sve myslenky sepsat do mnoha dlouhych souveti :-D Kazdopadne je hezke, ze tady aspon existuje cast komunity, co ma zajem do v poklidu a kontruktivne resit :-D

Přidat nový příspěvek